KO‘PRIK ORALIQ QURILMALARINING UZOQQA CHIDAMLILIGINI OSHIRISH - Qodirov , Sherali Shodiqul o‘g‘li; Boltayev, Og‘abek (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Hozirgi vaqtda ko‘prik sozlik sohasida loyihalash, qurish va ekspluatatsiya qilish uchun zilzilabardoshliklilikni inobatga olish dolzarb masalalardan biri bo‘lib qolmoqda. Biz ushbu maqolada ko‘priklarini oraliq qurilmalaridagi uzoqqa chidamiligini oshirish soxasidagi xolatiga to‘xtalib o‘tilgan.