БОШЛАНҒИЧ СИНФЛАРИДА ЎҚУВЧИЛАРИНИНГ ЎЗБЕКЧА НУТҚИЙ КОМПЕТЕНЦИЯЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА ИЗОҲЛИ ЎҚУВ ЛУҒАТЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ МАЗМУНИ - Омонбоева, Нурсауле Еркин қизи (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ушбу мақолада қозоқ тилидаги умумий ўрта таълим мактабларининг бошланғич синфларида изоҳли луғатлардан фойдаланиш ва уларни такомиллаштириш чора-тадбирлари ҳақида маълумотлар берилган.