CATERING BINOLARINING VA CATERING XIZMATINING PAYDO BO‘LISHI VA RIVOJLANISH TARIXI - Rajapova, Shahnoza Qurbonmurot qizi; Umarov, Aziz Mirfozilovich (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Mazkur maqolada “keytering” xizmatining paydo bo‘lishi va rivojlanish tarixi ya’ni keytering binolarining uzoq muddatli rivojlanish strategiyasini o‘rganish, paydo bo‘lish sabablarini o‘rganib, ilmiy tadqiqotlarning natijalari ifodalangan. Shuningdek, maqolada mazkur masala yuzasidan muallif tomonidan shakllantirilgan ilmiy taklif va amaliy tavsiyalar o‘z ifodasini togan.