IQTISODIY NOCHOR KORXONALARNI MOLIYAVIY SOG‘LOMLASHTIRISHNI TARTIBGA SOLISHDA DAVLATNING ROLI: RIVOJLANGAN XORIJ VA O‘ZBEKISTON TAJRIBALARI - To‘raboyev, Mirshakar Muzaffarovich (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda bankrotlik institutini sog‘lomlashtirish choralari samaradorligi zamonaviy amaliy va nazariy muhokamalarning dolzarb masalalari haqida fikr yuritiladi.