АРАБ ТИЛИДА ОМОНИМИЯ ҲОДИСАСИ ВА УНИ ЎРГАНИШНИНГ НАЗАРИЙ ВА АМАЛИЙ АҲАМИЯТИ - Сотволдиев, Сирожиддин Махаммаддин ўғли (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ушбу мақолада араб тилида омонимия ҳодисасининг намоён бўлиш хусусиятлари, омонимия ва полисемия ўртасидаги боғлиқлик ва фарқли жиҳатлар, араб тилшуносларининг қарашлари таҳлил этилган.