ШƏРТЛИ ЭКСТРЕМУМ МƏСЕЛЕЛЕРИН ЛАГРАНЖДЫҢ КӨБЕЙТИЎШИЛЕР УСЫЛЫ МЕНЕН ШЕШИЎ - Алланазаров, Ж.П. (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Мақалада Лагранж көбейтиўшилер усылы ҳәм Лагранждыӊ улыўмаласқан көбейтиўшилер усылы алгоритмлери берилген ҳәм усылды қолланылыў жолы мысалда көрселген.