YANGI O‘ZBEKISTONNING TARAQQIYOT STRATEGIYASIDA MA’NAVIY YANGILANISH MUAMMOLARI - Sodiqov, Islombek Otabek o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Maqolada bugungi kunda O‘zbekiston taraqqiyotining yangi davri va bu rivojlangan yangi ma’naviy makonni shakllantirishni taqozo qilishi yoritilgan. Yangi O‘zbekiston strategiyasi bu boradagi ishlarning huquqiy va asosiy poydevori bo‘lib xizmat qilishi e’tiborga olingan.