TA’LIM KLASTERI MUXITIDA MAKTABGACHA TA‘LIM TASHKILOTINING METODIK ISHLAR SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Xayriddinova , Parvinabonu Baxtiyor qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida pedagog kadrlarining ta’lim klasteri muhitida kasbiy kompetentligini rivojlantirish orqali metodik ishlar samaradorligini oshirish va tarbiyachilarning kasbiy va klasterli kommtentligini rivojlantirish metodikasini takomillashtirishning nazariy asoslari yoritib berilgan.