АЛИШЕР НАВОИЙ ИЖОДИДА ЗАМОНАВИЙ БОШҚАРУВ ИЛМЛАРИ КАТИГОРИЯЛАРИНИНГ АКС ЭТИШИ - Бўронов , Икром Қўчқарович (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Мақолада буюк шоир Алишер Навоий ижодида замонавий бошқарув илмлари катигорияларининг акс этиши, бошқарув қарорлари, ижтимоий аҳвол, иқтисодий муносабатлар, дипломатик алоқалар каби давлат ва жамият бошқаруви билан алоқадор соҳа масалаларига ўз даврининг мутафаккир олими ва давлат арбоби сифатидаги қарашлари ўз асарлари асосида таҳлил этилади.