O‘ZBEKISTONDA CHAKANA BANK XIZMATLARI MOHIYATI VA AHAMIYATI - Xaitboyeva, D (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqola O‘zbekiston Respublikasida faoliyat olib borayotgan tijorat banklarida chakana bank xizmatlari amaliyoti haqida bo‘lib, unda bugungi kundagi tijorat banklari tomonidan ko‘rsatilayotgan chakana bank xizmatlari kamchiliklar, yutuqlar va xorij tajribasini qo‘llashda qaysi jihatlari mamlakatimiz iqtisodiy muhiti uchun munosib ekanligi haqida qisqacha fikr bildirilgan.