BANK KARTALARI VA ULARNING AFZALLIKLARI - Karimova, Sh (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqola O‘zbekiston Respublikasida faoliyat olib borayotgan tijorat banklaridagi bank kartalari va bugungi kunda mamlakatimiz bo‘ylab bank kartalarini foydalanishdagi kamchiliklar, yutuqlar va xorij tajribasini qo‘llashda qaysi jihatlari mamlakatimiz iqtisodiy muhiti uchun munosib ekanligi haqida qisqacha fikr bildirilgan.