BIOMETRIK AUTENTIFIKATSIYA TIZIMINING AFZALLIKLARI VA KAMCHILIKLARI - Abdullayev , Axrorbek Anvarjon o‘g‘li; Qurbonova , Durdona G‘olibjon qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada biometrik autentifikatsiya va identifikatsiyalash tizimlari, afzalliklari va kamchiliklari, o‘ziga xoslik darajasi haqida tahliliy fikrlar ko‘rsatib o‘tilgan.