CLIL TEXNOLOGIYASINING CHET TILI DARS JARAYONIDA QO‘LLANILISHINING SAMARADORLIGI - Murodullayeva , Sarvinoz Yorqin qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim texnologiyasi hisoblangan CLIL texnologiyasining dars jarayonida qo‘llanishi to‘g‘risida fikr yuritiladi. СLIL ta’lim texnologiуasining maqsadi talabalarga jamiуatda faol boʻlishiga уordam berishi bilan birgalikda matn materialini sohaga doir kasbiу leksik terminlar уordamida ingliz tilida oʻrganish imkoniуatini berishdan iboratdir.