HALOL KASBNING JAMIYAT RAVNAQI VA YOSHLAR TARBIYASIDAGI O‘RNI - Suvonov , Ziyobidin Shaminovich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada halol kasbning obod va farovon turmushga erishishda tutgan o‘rni va ahamiyati, halollikning shaxs va jamiyatimiz hayotiga ijobiy ta’siri, rizq halol bo‘lishi va uning yoshlar tarbiyasida tutgan o‘rni keltirilgan.