OLIY TA’LIMNING TALABALAR HAYOTIGA TA’SIRI VA PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Ro‘zmetova , Munisa Ma’ruf qizi; Allayarov , Doniyor Islom o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada Oliy ta’lim talabalar hayotiga ta’sirlari, talabalik hissi va talaba ro‘liga kirgan yoshlarning psixologik xususiyatlari shuningdek, talabalarda o‘z-o‘zini tarbiyalash, boshqarish mexanizmlari, talaba shaxsini shakllantirishda, o‘z-o‘zini takomillashtirishning ahamiyati xususida so‘z yuritildi.