O‘ZBEK QIZIQCHILARI NUTQINING LEKSIK-STILISTIK XUSUSIYATLARI - Dusmatov, X.; Komilova, Sh. (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada o‘zbek qiziqchilik san’ati, uning taraqqiyoti haqida mulohazalar yuritiladi. Qiziqchilar nutqida qo‘llanadigan leksik-stilistik usul va vositalar tahlilga tortiladi.