BADIIY ADABIYOTDA DINIY G‘OYA VA MAFKURANING O‘RNI HAMDA AHAMIYATI - Ahmadova , O‘g‘iloy Ozodqul qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada badiiy adabiyotda diniy g‘oyalar hamda aqidalarning roli hamda ahamiyati, dinning adabiyotga singish jarayoni va ta’sir kuchi, shuningdek, adabiyotning yangi bosqichi, badiiy asarning diniy masalalar asosiga qurilayotganlik masalasi hamda bugungi davr shaxsi ruhiyatiga diniy-ma’rifiy adabiyotning ta’siri haqida so‘z yuritiladi.