MUSTAQIL TA’LIM FAOLIYATIDA TALABALARNI PEDAGOGIK MADANIYATINI RIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYALARI - Inamov, D.D.; Azizova, X.U. (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada talabalarni mustaqil ravishda o‘z ustida ishlash bosqichlari, talabalarni pedagogik madaniyatini shakllantirish texnologiyalari, mutaxassislarning bo‘lajak kasbiy malakasini oshirishda mustaqil ta’lim faoliyati va unda o‘zini shakllantirish kabilar haqida so‘z borgan.