ЎҚУВЧИ-ЁШЛАРНИ ИЖТИМОИЙЛАШУВИДА БЎЛАЖАК ФУҚАРОЛАРНИ ВАТАНПАРВАРЛИК РУҲИДА ТАРБИЯЛАШ МЕХАНИЗМЛАРИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШНИНГ ИЛМИЙ-НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - Қулматов , Норқобил Эшмаматович; Эшмуродов , Сухробжон Турсоатович (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ушбу мақоланинг мазмунида мамлакатимиз таълим-тарбия тизимида илм-фаннинг ривожланиши асосида ўқувчи ёшларни ижтимоийлашувида бўлажак фуқароларни ватанпарварлик руҳида тарбиялаш механизмларини такомиллаштиришнинг самарали ва таъсирчан усуллари баён этилади.