OLIY OʻQUV YURTLARIDA BOSHQARUV PSIXOLOGIYASI ASOSIDA XOTIN – QIZLAR FAOLLIGINI RIVOJLANTIRISH NAZARIYASINING AHAMIYATI - Alimov , Normurod Nosirovich; Raxmatullaeva , Mushtariy Pardaboy qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada oliy oʻquv yurtlarida boshqaruv psixologiyasi asosida xotin – qizlar faolligini rivojlantirish nazariyasining psixologiyasi asoslarini hamda har bir insonda yuksak his-tuygular, mehnatga ijobiy munosabat, ijtimoiy faollik, qulay hislarini shakllantirish mumkin ekanligi keltirilib oʻtilgan.