AVTOMOBIL YO‘LLARINI QURISH VA TA’MIRLASH ISHLARINING MAQSAD VA VAZIFALARI - Aliqulova , Madina Ural qizi; Qodirova , Mahliyo Zafarovna; Allanazarova , Shaxlo Vohidjon qizi; Odinayev , Rustam Qurbonaliyevich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada yo‘llarni qurish va ta’mirlash ishlarining maqsad va vazifalari ko‘rib chiqildi. Avtomobil yo‘llarini yanada sifatli qurishda chet el texnologiyalarni qo‘llab, yo‘llarga bo‘lgan talablarni takomillashtirish maqsad qilib olindi.