INGLIZ VA O‘ZBEK TILLARIDA O‘ZBEK IT TERMINLARINI O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Pardayeva , Nasiba Boyqobulovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
O‘zbek tili va Ingliz tili orasidagi tuzilmalar, so‘zlar va terminologiyadagi farqlar va xususiyatlar bayon etiladi. Maqola, O‘zbekiston IT sohasidagi terminologiyadagi o‘ziga xos xarakteristika va yaratilgan so‘zlar bilan qanday o‘zlashtirish amaliyotini o‘rganishga yordam beradi.