FIZIKA FANINING DOLZARB MUAMMOLALARI VA ULARGA TAVSIF - Abduvasiyev , S.B. (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy fizika fani oldida turgan muammolardan ba’zilari va ularga ehtimoliy yechimlar bayon qilingan.