QARAQALPAQ NAQIL-MAQALLARINDA «ER» HÁM «EL» KONCEPTLERI– MILLIYLIK TIMSALINDA - Alimbayeva , Aseliya Qayırjanovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqalada lingvofolkloristikanıń izertlew obyekti bolǵan qaraqalpaq naqıl-maqallarındaǵı er hám el sózleriniń konceptual analizi haqqında sóz etilgen.