ҚИШЛОҚ ХЎЖАЛИК МАҲСУЛОТЛАРИ БОЗОРИДА РАҚОБАТБАРДОШЛИКНИ ОШИРИШ ЙЎЛЛАРИ - Заидов , Ислом Ибрагимжонович (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ушбу мақолада қишлоқ хўжалиги маҳсулотлари бозорида рақобат муносабатлари ва уларга таъсир этувчи омиллар ўрганилган. Рақобатнинг бозордаги ўрни, аҳамияти таҳлил қилинган. Қишлоқ хўжалиги махсулотлари бозорида рақобат муносабатлари ва ишлаб чиқариш самарадорлигига таъсир кўрсатувчи жихатлари очиб берилган.