SAYYID SHARIF JURJONIYNING «TA’RIFOT» ASARINING TUZILISH PRINSIPI - Abdullayev , Davronbek Dilmurod o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Sayyid Sharif Jurjoniy ko‘plab fanlarga oid asarlargan yozgan olim bo‘lib, uning asarlari ichida “Ta’rifot” asari alohida ilmiy qiymatga ega. Ushbu maqolada mazkur asarning tuzilish prinsiplariga oid ma’lumotlar o‘rin olgan.