O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI AKSIYADORLIK JAMIYATLARIDA DIVIDEND SIYOSATI VA UNI RIVOJLANTIRISHDA XORIJ TAJRIBASI - Хаshimova Salima Nigmatullayevna; Tursunova , Madina Qobiljon qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada Oʻzbekiston Respublikasi Aksiyadorlik jamiyatlarida (AJ) dividend siyosatidagi muammolar. Aksiyadorlik jamiyatlarini rivojlantirish va dividend siyosatidagi muammolarni bartaraf qilishda xorij tajribasining oʻziga xos xususiyatlari keltirilgan.