POYEZDLAR HARAKATI GRAFIGI ASOSIY KO‘RSATKICHLARINING O‘RNATILGAN TEXNIK ME’YORLARI BAJARILISHI TAHLILI - Abduqodirov , Sardor Asqar o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Poyezdlar harakati grafigi asosiy ko‘rsatkichlari davlatlar kesimida tahlil qilindi. “O‘zbekiston temir yo‘llari” AJ va “Rossiya temir yo‘llari” OAJning yuk poyezdlari texnik va uchastka tezliklari solishtirma tahlil qilindi. Xorojiy davlatlar kesmida PHG asosiy ko‘rsatkichlarining o‘rnatilgan texnik me’yorlarini oshirish bo‘yicha chora-tadbirlar tahlil qilingan.