OLIY TA’LIMDA PEDAGOGIK IJODIYLIK MOHIYATI - Magzumova , L.T (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Adabiyot ma’lumotlarini tahlil qilish amalga oshirildi. Bosqichlarning zamonaviy tasnifi berilgan ijodiy jarayon. Pedagogik ijodkorlikning asosiy shakllari berilgan.