SEMENTBETON QOPLAMALI AVTOMOBIL YO‘LLARINI TA’MIRLASHDA ISHLATILADIGAN ZAMONAVIY MATERIALLARNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Ravshanov , Jo‘rabek Ravshan o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada avtomobil yo‘llarini ekspluatatsiya qilish ishlarini tashkil etishning ilg‘or texnologiyalari, avtomobil yo‘llarini ekspluatatsiya qilishda ishlarni tashkil etish davlatlarning bu sohadagi usul va ilg‘or horijiy uslublarini keng joriy etish, xaqida fikrlar yuritilgan.