ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАР ПРОФИЛАКТИКАСИ БЎЙИЧА НАЗАРИЙ-ҲУҚУҚИЙ ВА АМАЛИЙ ТАКЛИФЛАР - Мирахмедов , Жахонгир Мирхонович (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
ҳуқуқни муҳофаза қилувчи органларнинг ҳуқуқбузарликлар профилактикасига оид фаолияти йўналишлари, амалга ошириладиган тадбирлар, содир этилган ҳуқуқбузарлик юзасидан киритиладиган тақдимномага қўйиладиган талаблар, ҳуқуқбузарликларнинг элементлари, сабаблари ва бунга имкон берган шарт-шароитлар таҳлилидан келиб чиқиб назарий-ҳуқуқий ва амалий таклиф-тавсиялар муҳокама қилинган.