QOBILIYAT RIVOJLANISHIGA TA’SIR QILUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - Pardaqulov , Norbek (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Mazkur maqola shaxs qobiliyatining shakllanishiga ta’sir etuvchi omillarni o‘rganib, qobiliyat rivojlanishida individual yondoshuvning ahamiyatini o‘rganib tahlil qilish, o‘z oldiga zarur maqsadlarni qo‘ya olish kabi muhim masalalarga bag‘ishlanadi.