ИНГЛИЗ ТИЛИ ДАРСЛАРИДА ҲАРБИЙ ОЛИЙ ЎҚУВ ЮРТЛАРИ КУРСАНТЛАРИНИНГ ГАПИРИШ КЎНИКМАСИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Ширинова, Наргиза; Ширинова, Наргиза (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Мақола инглиз тили дарсларида ҳарбий олий ўқув юртлари курсантларини гапиришга ўргатиш муаммоларига бағишланган. Олий ўқув юрти курсантларини гапиришга ўргатишнинг аҳамияти кўрсатилиб, гапиришга ўргатиш бўйича ўқув-топшириқлари ишлаб чиқилган. Ишлаб чиқилган замонавий ўқув-топшириқлари курсантларнинг гапириш кўникмасини шакллантиришга хизмат қилади.