ALISHER NAVOIY LIRIKASI - Zayniddinova , Sevinch Jaloladdin qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada buyuk mutafakkir, so‘z mulkining sultoni hazrat Alisher Navoiy ijodining eng katta qismini tuashkil etuvchi lirik asarlari haqida so‘z yuritilgan. Lirika atamasiga ta’rif berilgan va Alisher Navoiyning g‘azallari, ruboiy va tuyuqlaridan na’munalar keltirilib, izohlanib o‘tilgan.