BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA UZUNLIK VA YUZA O‘LCHOV BIRLIKLARINI O‘RGATISH METODLARI - Jumayeva , Hulkarxon Muhammadjonovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’lim matematika fanida uzunlik va yuza o‘lchov birliklarini o‘rgatish metodlari yoritib berilgan. Shuningdek, boshlang‘ich ta’lim o‘qituvchilari dars jarayonida interfaol metodlardan foydalanishlari uchun tavsiyalar berilgan.