БАРҚАРОР РИВОЖЛАНИШНИ ТАЪМИНЛАШДА ЯШИЛ ИҚТИСОДИЁТНИНГ АҲАМИЯТИ - Хашимова , Салима Нигматуллаевна (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Мақолада БМТнинг “Барқарор ривожланиш” концепцияси, иқлим ўзгариши ва глобал хавф-хатарларнинг Ўзбекистон иқтисодиётига таъсири кўрсатилган. Алоҳида эътибор “Яшил иқтисодиёт”га ўтиш мазмун-моҳияти, асосий муаммолари вазифаларига қаратилган.