O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA JISMONIY MADANIYAT TIZIMINING RIVOJLANISHI - Bo‘riboyev , Alisher Yunusovish (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida jismoniy madaniyat tizimining jamiyatda tutgan o‘rni, maqsad va vazifalari, yo‘nalishlari, rivojlanish tarixi, sobiq ittifoq davrida va mustaqillik yillarida jismoniy madaniyat tizimini rivojlanish xususiyatlari, jismoniy madaniyat tizimida olib borilgan islohatlar va ularning ijobiy samarasi keng ochib berilgan.