ЎЛЧАШ ҚИЙМАТЛАРИНИ МАТЕМАТИК ҚАЙТА ИШЛАШ ВА КАМ СОНЛИ ЎЛЧАШДА НАМУНАНИНГ ЙИҒМА КЎРСАТКИЧЛАРИНИ АНИҚЛАШ - Қулметов M.K.; Мухторов, Ж.; Ёдгоров, С.Қ. (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ушбу мақолада ингичка толали пахтадан олинган намунанинг ўлчаш қийматларини математик қайта ишлаш ва кам сонли ўлчашда намунанинг кўрсаткичлари келтирилган. Математик статистик формулаларидан фойдаланиб,намунанинг йиғма кўрсаткичлари таҳлил қилинган.