QAYTA ISHLANGAN MATERIALLARDAN KIYIM ISHLAB CHIQARISH UCHUN TEXNOLOGIK PARAMETRLAR TAHLILI - Babadjanova , M.A. (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Мақолада иккиламчи қайта ишланган материаллардан кийим тайёрлаш истиқболлари, қайта ишланган толалардан олинган тўқимачилик матоларида олиб борилган физик-механик кўрсаткичлар ва чок мустаҳкамлиги тадқиқотларининг натижалари келтирилган.