TO‘PLAM TUSHUNCHASI. TO‘PLAMLAR ORASIDAGI MUNOSABATLAR. TO‘PLAMLAR USTIDA AMALLAR - Nurkayev, Shuhrat Jurayevich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada To‘plam tushunchasi. To‘plamlar orasidagi munosabatlar. To‘plamlar ustida amallar tushintiriladi