STEAM TA’LIMINI PEDAGOGIK TA’LIM INNOVASION KLASTERINING "ESHITDIM-KO‘RDIM-BAJARDIM" TAMOYILI ASOSIDA SHAKLLANTIRISH METODIKASI - Mirzayeva , Nodira Abduxamidovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
maqolada steam ta’limini pedagogik ta’lim innovasion klasterining "eshitdim-ko‘rdim-bajardim" tamoyili asosida shakllantirish metodikasi yoritilgan bo‘lib, zamonaviy ta’lim tizimida stean yondashuv va uning o‘ziga xos xususiyatlari keng tahlil qilingan