BOLALARDA KUZATILADIGAN PAST BO‘YLILIKNING OQIBATLARIGA TASIR QILUVCHI OMILLARNING KO‘RINISHLARI - Xudoynazarova, Ozoda Alijon qizi; Abdumurotova, Sevinch Asliddin qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
ushbu maqolamizda bolalarda kuzatiladigan bo‘y o‘sishidagi tug‘ma va ortirilgan turli xil sabablarga bog‘liq bo‘lgan oqibatlari hamda bo‘y o‘sishiga tasir qiluvchi omillarning ko‘rinishlari, oʻzgarishlarni tavsiflash haqida fikr mulohaza yurilgan.