YANGI TASHKIL ETILGAN GAGARIN (MUZRABOD) VA LENIN YO‘LI (QIZIRIQ) RAYONLARIGA KO‘CHIRILGAN AHOLINING IJTIMOIY AHVOLI VA MAISHIY TA’MINOTI - Qulboshev, Sirojiddin Jumayevich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada yangi tashkil etilgan Gagarin (Muzrabod) va Lenin yo‘li (Qiziriq) rayonlarga ko‘chirilgan aholining ijtimoiy ahvoli va maishiy ta’minoti bayon etilgan.