NUTQ SIGNALINI PARAMETRLASHNING MFCC ALGORITMI - Xujayarov, Ilyos Shiraliyevich; Xafizova, Shahnoza G‘ulomovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Nutq signalini parametrik ifodalashda MFCC algoritmining qo‘llaniliashi