OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA “TARMOQ TEXNOLOGIYALARI” FANINI OʻQITISHDA XORIJ TAJRIBASI - Ziyayev, Sherali Abdulaziz o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada Oliy ta’lim muassasalarida “Tarmoq texnologiyalari” fanini oʻqitish asosida bo‘lajak informatika o‘qituvchilarining ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish bo‘yicha olib borilgan tadqiqotlar, tarmoq texnologiyalarini rivojlantirish omillari, ulardan foydalanish darajalari va xususiyat-lari bayon etilgan.