XIX OXIRI – XX ASR BOSHLARIDA TURKISTON O‘LKASIDA PRAVOSLAV CHARKOVLARI QURILISHI TARIXI - Abduvohidov, Dilshod Narbotirovich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada XIX asr oxiri — XX asr boshlarida Turkiston oʻlkasida pravoslav cherkovlari qurilishi misolida provoslav meʼmorchiligi rivojlanishining tarixiy jihatlari koʻrib chiqilgan.