MUSIQA – TA’LIM VA TARBIYA VOSITASI - Azizov, Yorqin Samiyevich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada musiqa ta’lim-tarbiyasining tarbiyaviy jihatlari, shunungdek musiqa metodiasining o‘ziga xos xususiyatlari haqida ma’lumotlar berilgan.