MILLIY MUSIQA SAN’ATI VA YOSHLAR TARBIYASI - Boboyev, Omonxon Muhammadiyevich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada milliy musiqa san’atimizning yosh avlodni tarbiyalashdagi munosib o‘rni yoritib berilgan. Milliy musiqamiz tarixi va o‘rganilishi an’anaviy xonandalik fani misolida tadbiq etilgan. O‘rta asr musiqashunoslarining ilmiy-musiqiy merosi va zamonaviy o‘zbek kompozitorlarining ijodida milliy musiqa san’atimiz namunalarining qo‘llanilishi haqida fikr yuritilgan.