ИНГЛИЗ ВА ЎЗБЕК (РУС) ТИЛЛАРИДА “БОЙЛИК” КОНЦЕПТИ ВЕРБАЛИЗАТОРЛАРНИНГ ЛИНГВОПРАГМАТИК ВА ЛИНГВОКУЛЬТУРОЛОГИК ЖИҲАТЛАРИ ҚИЁСИЙ ТАҲЛИЛИ - Мухторова , Барно Алишеровна (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Мазкур мақолада “бойлик” концепти вербализаторларнинг лингвопрагматик ва лингвокультурологик жиҳатларини ўзбек ва инглиз тилларидаги мақол, матал ва афоризмлар орқали ифодаланилиши қиёсланган.