ОСОБЕННОСТИ СОПОСТАВЛЕНИЯ ЦВЕТОВЫХ КОМПОНЕНТОВ ВО ФРАЗЕОЛОГИЗМАХ И ПОСЛОВИЦАХ РУССКОГО И УЗБЕКСКОГО ЯЗЫКОВ - Каримова , Адолат Иброгимовна (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Мазкур мақолада рус тилининг ўзига хос ҳусусиятларини ўзлаштириш ва талабалар ўртасида рус тили фанини ўрганиётганда уни она тили билан аралашув таъсирини бартараф этиш услублари туғрисида ва шунингдек рус тили ва ўзбек тилидаги фразеологик ибораларини ва маколларни лексик ўҳшаш жиҳатлари ва фарқлари ҳақида фикр юритилади.